• June 18, 2024

Avnbøg

Der er to arter af avnbøg: europæisk og orientalsk. Europæeren er et mellemstort træ, der er hjemmehørende i det meste af Europa. Bladene af begge arter er tre-fligede, og frøene er simple dækblade. Sidstnævnte forekommer i det sydvestlige Asien og det sydøstlige Europa. Dens blade er kun 3 til 5 cm lange. Frøene fra begge arter ligner hinanden, men adskiller sig i størrelse og form.

Den europæiske avnbøg er et mellemstort løvtræ, der når en højde på 12 til 20 meter. Bladene er mørkegrønne, let takkede og hænger ned på træet sidst på sæsonen. Avnbøgens frugter dannes i racemes, der hænger fra grenene. De er fremragende skyggetræer og plantes ofte som gadetræer. De kræver regelmæssigt vand og behøver sjældent beskæring, når de først er fuldt udvoksede.

Hvad er kendetegnene for Carpinus Betulus?

Bladene på en avnbøg er et karakteristisk træk ved dette løvfældende træ. De er dybt årede med takkede kanter. De er to til fire centimeter lange og bliver gule og orange i løbet af efterårssæsonen. Det nøddeproducerende træ er også fantastisk til forfølgelse, og bestøvning er en mulighed for at holde avnbøgerne kompakte. De er også populære i formelle hække.

Med få undtagelser er europæiske avnbøg moderat tolerante over for de fleste skadedyr og sygdomme. Hendes største svagheder omfatter Armillaria og Dandruff. Denne træart kan udgøre en stor, attraktiv tilføjelse til din have. Dens grene har skiftende blade, der er omkring to til fem inches lange. Deres kanter er dobbelt takkede. Besøg vores hjemmeside for mere information.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *